Danskersucces i damesingle ? Julie Noe også videre

30. juli 2014

Julie Noe blev den fjerde danske damesinglespiller til at spille sig i anden runde ved Copenhagen Combined efter en sejr over Viktoria Björk. Også Maria Jespersen, Mai Grage og Karen Barbat er videre til anden runde.

KØBENHAVN.

Tidligere på dagen stod hun og lykønskede veninderne. I de tidligere kampe onsdag spillede Maria Jespsersen og Mai Grage sig nemlig i anden runde, og de skulle selvfølgelig have et kram og et tillykke fra den altid smilende Julie Noe.

Efter tøse-tillykke-klubben havde afsluttet sit møde, var dagen dog langt fra slut for den 18-årige KB-spiller. Hun måtte vente og vente på klubkammeraten Benjamin Hannestad, der spillede en maratonkamp på den bane, Julie Noe skulle betræde.

Fokuseret ansigt og hårdtarbejdende ben
Til sidst fik hun så lov, og det med bravur. Væk gik smilet, frem kom det fokuserede ansigt og de evigt hårdtarbejdende ben. Ja, Julie Noe gav den gas. Hun havde fået chancen på et wildcard til ITF-turneringen på hjemmebane i København, og den skulle gribes.

Jeg fokuserer altid på mit eget spil. Jeg går fokuseret til opgaven, og jeg har min plan, som jeg prøver at følge, og det gik godt i dag”, fortalte Julie Noe efter sin kampe mod svenske Victoria Björk.

Og det gik godt for Julie Noe. Rigtig godt. Hun skulle ganske vidst lige i gang i begyndelsen af første sæt, men hun fik sat bruddet ind og tog sættet med 6-4.

Med første sæt i hus begyndte Noe pludselig at spille mere frit. Der kom endnu færre fejl, og flere gange sad man bare tilbage og tænkte wow, når man så de grundslag den unge dansker diskede op med.

Godt styr på hende
Jeg føler, at jeg havde godt styr på hende. Vi starter lidt tæt i første sæt, men jeg løfter mit niveau i andet sæt, og der spiller jeg rigtig godt”, lød det fra Julie Noe, der nu er videre og klar til anden runde.

Hun møder i anden runde Jade Suvejin, der er andenseedet ved turneringen og ligger nr. 361 i verden. En svær udfordring, men Noe er fuld af gå-på-mod.

Jeg skal bare forsøge at spille mit spil, og så må jeg tage en kamp ad gangen. Mit mål er altid at vinde turneringen, men nu må vi se, hvordan det går”, sagde danskeren med et smil på læben.

Et fortjent smil, der blot blev endnu større, da veninderne en efter en kom og lykønskede hende. Nu var det hendes tur til at nyde sejren og modtage venindernes kram.