Danskerne er draget til Finland

8. juni 2010

Undertegnede er med Frederik Nymann, Birkerød og Sander Gjøls-Andersen, HIK til TennisEurope turnering i Pajulahti, hvor de er med i U16 drengesingle og skal spille double sammen. Emilie Francati, Gentofte deltager også, i U14 pigerækken.
 
Vi ankom mandag eftermiddag, i god tid til sign-in og check-in på hotellet. Anlæg og hotel ligger samme sted, med en utrolig udsigt udover en sø, masser af skov og indtil videre masser af sol.
 
Frederik var først på i morges kl. 9.00 og efter en koncentreret indsats, med få uprovokerede fejl og en høj 1. servs procent, kom han sejrrigt igennem 1. runde med cifrene 6-3 6-2 mod et wild card fra Finland. I næste runde venter 6. seeded Makarov fra Rusland, en kamp som spilles i morgen formiddag.
 
Sander var på samme bane, kampen efter Frederik og det blev desværre til et nederlag på 6-1 6-2, i en kamp hvor Sander aldrig rigtig kom i gang, en høj fejlprocent krydret med lav 1. servs procent og en ikke ueffen modstander, gjorde det mere end svært for Sander.
 
I double spiller de sandsynligvis først torsdag, da de har bye i 1. runde.
 
Emilie skal også på her til aften, hun er 6. seedet og skal ud i en late night kamp, som cirka starter kl. 20.30 (kl. er nu 19.30 her). Vi er selvfølgelig på plads med support til Emilie.
 
Update fra kampene i morgen kommer naturligvis hurtigst muligt i løbet af i morgen.
 
Med sportslige hilsener
 
 
Daniel Nielsen