Dansk solskin efter regn

24. august 2010

Med en tyk understregning af, at hun hører retmæssigt til i den absolutte verdenstop vandt Caroline Wozniacki ubesværet Rogers Cup, en af de største turneringer efter de fire grand slams, i to sæt over russeren Vera Zvonareva.
Sejren er så meget mere bemærkelsesværdig i det, da var den danske tennisstjernes anden kamp samme dag, da hendes semifinale lørdag var levet afbrudt efter to partier pga. regn og først kunne genoptages mandag. Så først på mandagen måtte Caroline vinde over en anden stærk russer Svetlana Kuznetsova, for derefter at tage finalen.
Hele turningen har ikke været så smertefri. Caroline havde haft problemer først i turneringen, men spillede suverænt i de sidste kampe og efterlod ingen tvivl om, at hun er en af favoritterne til US Open.
Særligt hendes server er blevet forbedret markant og er nu et farligt våben. Derudover bliver baghånden bedre og bedre, og Zvonareva havde ikke noget at stille op i mod danskeren.
Det siger meget om, hvor fantastisk langt Caroline Wozniacki er kommet, at hendes sejr i Rogers Cup ikke har givet større genlyd, men ret beset er det en af de største danske tennistriumfer og en fremragende præstation.
Der bliver skrevet dansk tennishistorie i denne tid. Ms. Sunshine er ved at vinde verdens tennishjerter.