Dagens anden storsejr gik til Ana Ivanovic

22. oktober 2014

Ana Ivanovic fik i dag oprejsning efter nederlaget til Serena Williams, hvor hun spillede en ellers fin kamp og gav amerikaneren modstand. I dag, i gruppespillets anden runde, gjaldt det canadiske Eugenie Bouchard, der ikke havde de store chancer for at ende som kampens vinder.

Serbiske Ivanovic skulle bruge en time og 23 minutter for at lukke kampen med de flotte cifre 6-1, 6-3.

Ivanovic viste offensivt spil fra kampens begyndelse, hvilket resulterede i at hun kun tabte to point i eget serveparti i første sæt.  Ivanovic brød canadieren når chancerne bød sig og vandt overbevisende første sæt 6-1.

I andet sæt forblev presset på Bouchard, der missede muligheden for at bryde Ivanovic kort efter serberen havde haft held med at gøre det. Derfra kørte Ivnovic kampen hjem uden problemer og vandt andet sæt 6-2.

Med sejren til Ivanovic er der stadig håb for at avancere til semifinalerne, men dette vil formentlig kræve en sejr over gruppens nummer et Simona Halep, da serberens tætteste konkurrent Serena Williams skal op mod Eugenie Bouchard, der ikke har fået sit spil til at lykkes ved WTA Finals.

Eugenie Bouchard har kun en lille chance for at gå videre til semifinalerne, hvor resultaterne for tredje runde i gruppespillet skal flaske sig i hendes favør. Til at starte med vil det kræve en sejr over Serena Williams, som hun står overfor i morgen torsdag kl. 13.30 dansk tid.