Club La Santa

17. januar 2010

Den forgangne uge har jeg været på Lanzerote, hvor jeg har hjulpet Maria Rasmussen med en tennisuge på Club La Santa. Vi har undervist i tennis de fleste dage, og jeg har haft nogle rigtig gode dage med deltageren og har selv lært meget.

Ud over undervisningen har jeg selv trænet en hel del. Ikke belastende meget tennis, men meget andet sport og fysisk træning. Boksning, mountainbike, badminton og squash gav jeg mig bl.a. i kast med. Sidstnævnte viste sig at blive seriøst hurtighedstræning, da jeg spillede med min storebror, som var markant bedre end mig. Derudover har jeg holdt fast i mere almindelig fysisk træning som løb og styrketræning, så jeg har langt fra brugt hele ugen til solbadning, selvom det var fristende. Jeg kan allerede nu mærket effekten af den meget aktivitet, og jeg har smidt et par kilo, og føler mig generelt bedre fysisk, end da jeg tog hjemmefra.

Turens mest dramatiske øjeblik var da racekøreren Tom Kristensen rev sin achillessene over under hyggebadminton, så jeg måtte spurte af sted efter læge og kørestol… Surt surt surt.

I den kommende uge skal jeg træne hjemme og gerne få spillet en hel del tennis. Næste mandag rejser jeg til Tyskland for at spille en future, så jeg kan få en kamp eller flere på internationalt niveau inden Fed Cup i Portugal.