Caroline klar til WTA i Doha

21. februar 2011

Kilde: Eurosport
 
Efter et kort pit stop på rangslistens andenplads, er Caroline Wozniacki atter verdens bedste kvindelige tennisspiller. Med en dugfrisk turneringssejr fra Dubai i bagagen, har den unge dansker dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, når det denne uge går løs i Qatar Ladies Open i Doha.
 
Caroline Wozniacki har rigtig gode minder fra Doha, der de seneste år har lagt baner til sæsonafslutningen på WTA-turen. I oktober sidste år kæmpede Wozniacki sig frem til finalen, hvor hun desværre måtte se sig slået af sin største konkurrent, Kim Clijsters.
 
Kim Clijsters deltager imidlertid ikke i Qatar Ladies Open, så her har Wozniacki mulighed for at lægge yderligere afstand til den hårdtslående belgier. Selv uden Clijsters er det dog et stærkt felt der stiller til start, med hele syv spillere fra verdensranglistens Top 10. Udover Wozniacki deltager blandt andre Francesca Schiavone, Na Li, Vera Zvonareva og Jelena Jankovic, som Wozniacki netop besejrede i semifinalen i Dubai.
 
Eurosports ekspertkommentator Tine Scheuer-Larsen vurderer, at Caroline Wozniacki for tiden spiller op til sit bedste:
 
– Det er ekstremt opløftende at se Caroline spille for tiden. Hun sprudler af selvtillid, og hun hviler i sig selv og sit spil.
 
Da Caroline Wozniacki er den bedst seedede spiller, sidder hun over i første runde i Doha. Men allerede i anden runde kan danskeren forvente hård modstand, når hun efter al sandsynlighed møder Nadia Petrova. I følge seedningen står Caroline Wozniacki til at møde Agnieszka Radwanska i tredje runde, mens Schiavone venter i en eventuel kvartfinale.
 
Maskinen Caroline
Efter Caroline Wozniackis finalesejr i Dubai er Tine Scheuer-Larsen ikke i tvivl om, at hun kan gå langt i Qatar Ladies Open. Tidligere har Caroline haft problemer med at vinde over Na Li og Vera Zvonareva, begge spillere hun kan risikere at møde i finalen i Doha, men Tine Scheuer-Larsen har svært ved at forestille sig, at de kan besejre danskeren på nuværende tidspunkt:
 
– På trods af sin unge alder spiller hun meget rutineret. I Dubai var det meget positivt at se, hvordan hun formår at holde hovedet koldt og spille konsekvent på de afgørende bolde. Caroline er simpelthen den bedste spiller lige nu!
 
Og man skal ikke være bekymret for, om danskeren er træt ovenpå turneringen i Dubai.
 
– Caroline er utrolig fysisk stærk, og takket være sit målrettede spil, har hun kun haft korte kampe i Dubai. Hun vil helt sikkert bruge en aften på at fejre turneringssejren, men så er hun uden tvivl klar, når det går løs i Doha, vurderer Tine Scheuer-Larsen.
 
Sidste gang der blev spillet Qatar Ladies Open var i 2008, og dengang indtog den unge dansker en noget mere anonym placering på verdensranglisten. Ikke desto mindre nåede Wozniacki kvartfinalen, hvor hun tabte til Maria Sharapova, der senere gik hen og vandt turneringen. Hvordan Caroline Wozniacki klarer sig i årets udgave af Qatar Ladies Open, kan du se LIVE på Eurosport og Eurosport 2!
 
Mandag d. 21. februar kl 15:30 på Eurosport 2: Dag 2
Tirsdag d. 22. februar kl. 13:30 på Eurosport: Dag 3
Onsdag d. 23. februar kl. 13:30 – 19:10 på Eurosport: Ottendelsfinaler
Torsdag d. 24. februar kl. 16:30 på Eurosport + kl. 13:30 & 19:10 på Eurosport 2: Kvartfinaler
Fredag d. 25. februar kl. 16:30 på Eurosport: Semifinaler
Lørdag d. 26. februar kl. 16:45 på Eurosport: Finale