Caroline: Jeg er meget tilfreds med mit niveau

12. juni 2011

Kilde: www.e-bokssonyericssonopen.dk

Lørdag spillede hun sig efter en særdeles koncentreret, fokuseret og problemfri indsats videre til finalen i den danske WTA-event, da hun besejrede Mona Barthel 6-1, 6-2 på en time.

"Jeg kunne mærke på hende, at hun måske lige var lidt nervøs i begyndelsen af kampen, og da tog jeg hurtigt styringen, og det, tror jeg, var ret vigtigt. Derefter blev jeg bare ved med at presse på og vidste, at hvis jeg holdt det niveau, så ville hun have svært ved at komme op igen og vende kampen. Så jeg var meget tilfreds med den måde, jeg spillede på", sagde Caroline Wozniacki efter opgøret.

Søndag venter 4. seedede Lucie Safarova i finalen, og de to spillere har kun mødt hinanden én gang tidligere – sidste år i den tyske grusturnering i Stuttgart. Her vandt Lucie Safarova.

"Hun er en god spiller. Hun tager boldene tidligt, spiller fladt og hårdt, og prøver at afgøre boldene forholdsvis hurtigt, så derfor handler det for mig om at være klar på fødderne og ikke give hende lov til at styre for meget – hun har nået finalen, så hun må have spillet godt i denne her uge", sagde Caroline Wozniacki, som i finalen møder en spiller, der kun har deltaget i tresæts kampe i denne turnering, mens hun selv har haft nogle hurtige kampe fredag og lørdag.

"I morgen er en ny dag og så får vi at se, hvad der sker, men jeg er glad for, at jeg har fået to hurtige kampe og har spillet på meget højt niveau i de her sidste to dage – jeg håber at jeg kan holde niveauet oppe i morgen", sagde den danske verdensetter, der skal spille sin syvende finale i år.
Og det er noget specielt for den forsvarende mester, at den spilles i Danmark.

"Jeg ved, at publikum vil være med mig, og det er en god fornemmelse at stå på banen, når man ved, at 2.500 mennesker bakker en op", sagde Caroline Wozniacki.