Calabasas

21. oktober 2010

 Endnu en kort update herfra. Vores internet har været pga. lidt regn. Der kan man se, hvor lidt de er vant til regn her. Jeg tabte jo i 2. runde i sidste, men jeg spillede en god kamp Jeg skulle selvfølgelig have vundet, når jeg kan serve for den, men der spillede han godt, og han fik skiftet momentum til sin egen fordel.

Her i Calabasas mødte jeg så Carsten Ball igen i 1. runde. Jeg mødte ham for to uger siden i Sacramento og vandt, så jeg havde spilleplanen klar. Efter at have spillet godt i sidste uge, havde jeg god fidus til mig selv, og jeg spillede da også meget bedre, end første gang, vi spillede. Hans force er serven, men jeg havde godt fat i den, og fik et tidligt break i begge sæt, der gav mig ro. Jeg spillede solidt i egne games, og holdt et godt niveau hele kampen igennem. En meget tilfredsstillende kamp. Nu møder jeg amerikaneren, Jesse Witten, der kan hive lidt af hvert på banen. Han må ikke få for meget tid til forhånden, og så skal han gerne ud at løbe lidt.

I double tabte vi i super tiebreak igen. Vi fik aldrig noget godt spil op at køre, selvom vi, ligesom i sidste uge var det bedre par rent spillemæssigt, men det vinder man jo intet på.