Bookmakere: Wozniacki er French Open-favorit

13. maj 2011

Caroline Wozniacki er for første gang bookmakernes favorit til at vinde en Grand Slam, når hun stiller op i French Open om lidt over en uge. Så godt som alle bookmakere har danskeren som favorit på Roland Garros’ røde grus, mens enkelte har sat hende som delt favorit sammen med veninden Victoria Azarenka.

Sejr til Wozniacki giver i gennemsnit odds 5.46 hos de store internationale bookmakere, mens det gennemsnitlige odds på Azarenka er 5.66. Oddsene på Caroline er steget i løbet af den seneste uge efter nederlaget i Madrid, og tilsvarende er odds på Azarenka faldet efter hendes finaleplads i samme turnering.

De nærmeste outsidere til titlen er Kim Clijsters og Vera Zvonareva, som i gennemsnit spilles til henholdsvis odds 10.33 og 10.61. Oddsene på tyske Julia Görges, som har vist stor styrke på grus ved blandt andet at slå Wozniacki to gange på en måned, er faldet betydeligt, og hun er i øjeblikket syvende favorit til gennemsnitligt odds 14.

Som verdensranglistens nummer 1 er det ikke så overraskende, at Wozniacki er bookmakernes favorit, men omvendt havde hun ikke laveste odds ved Australian Open. Her var Kim Clijsters favorit og gik som bekendt hele vejen.

Hos mændene er Rafael Nadal storfavorit til at vinde, selvom Novak Djokovic ikke har tabt en kamp i år. Nadal spilles til gennemsnitligt odds 1.67, mens Djokovic er nærmeste udfordrer til odds 3.35.

Artiklen er leveret af www.pokerlistings.dk, en udførlig guide til poker på nettet og de bedste pokersider på dansk.