Bliv journalist på Tennissporten.dk

28. oktober 2014

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med tennisjournalistisk? Så har du nu chancen. Tennissporten.dk søger nemlig nye journalister, der ønsker at dække dansk og international tennis med engagement og seriøsitet.

Tennissporten.dk søger tennisengagerede mennesker, unge som gamle, der har lyst til at hjælpe med at udvide og styrke Tennissporten.dk’s dækning af dansk og international tennis.

Som journalist på Tennissporten.dk bliver du en del af vores redaktionelle team, der arbejder med at formidle dansk og international tennis med glæde, engagement og seriøsitet. Du kommer primært til at skrive artikler til Tennissporten.dk, men der vil også blive mulighed for at arbejde med andre medier som liveopdatering og video.

Vi kan tilbyde:
 – Et fleksibelt og attraktivt frivilligt arbejde, hvor du kan komme helt tæt på tennisverdenen.
 – Frihed til selv at vælge arbejdstider og arbejdsopgaver.
 – Mulighed for at få journalistisk erfaring og lære fra folk med erfaring fra medieverdenen.
 – En platform hvor du kan afprøve dine journalistiske evner for et engageret publikum.

Vi søger en person:
 – Der er meget interesseret i tennis.
 – Der har lyst til og flair for at skrive artikler.
 – Der ønsker et spændende frivilligt arbejde med masser af interessante opgaver.
 – Der ønsker at lære og udvikle sig indenfor den journalistiske genre.
Til gengæld betyder din alder, dit køn, din religion, din politiske overbevisning og diverse andre tilhørsforhold intet.

Du vil for eksempel kunne skrive om:
 – Dansk tennis: Holdkampe i Elitedivisionen, DM for seniorer og juniorer, større individuelle turneringer for både seniorer og juniorer.
 – International tennis: Caroline Wozniacki, WTA-touren, ATP-touren, danskere på Challenger-touren og Future-touren, international turneringer på dansk grund.
 – Landskampe: Danmarks Davis Cup-hold, Danmarks Fed Cup-hold, World Group i Davis Cup og Fed Cup.

Lyder det som noget for dig, så send en mail til vores redaktør Jonas Løytved, loytved@tennissporten.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil skrive for Tennissporten.dk. Vi kigger på ansøgningerne løbende og vender tilbage til alle hurtigst muligt.