Bagud, men trods alt i live

15. juni 2009

Saa kom jeg igang med min 1. runde kval i Wimbledon. Jeg spiller i oejeblikket mod Danai Udomchoke, Thailand. Jeg er bagud med 4-6 3-4, men har 1 breakbold. Jeg er fint tilfreds med, hvordan jeg spiller. Jeg kan ikke ramme bolden meget bedre, men jeg er bare lidt rusten, saa jeg laver nogle simple fejl. Specielt i de vigtige games spaender jeg lidt til. Jeg broed tilbage til 4-4 i 1., men tabte min egen serv med det samme derefter, selvom jeg havde gamebolde. Jeg har desuden nogle problemer med en nerve i benet, som goer, at jeg ikke helt kan saette af paa serven el. returen. Det er selvfoelgelig ogsaa forholdsvist relavante aspekter af spillet paa graes, og det kostede mig breaket i starten af 1. saet, da jeg smed et par doublefejl afsted.

Jeg fortsaetter igen i morgen 3. kamp efter 11.

Top 3:

1) Jeppe Huldahl. Meget flot sejr.

2) Sandwichne i USA.

3) At have traeffet tilbage!

YNWA

Har du lyst til at stoette UNICEF By 2009?

https://www.unicef.dk/script/site/page.asp?mod=poll&pollid=70&artid=1194

eller man kan indbetale på Unicef By 2009s konto:

Nordea, reg. 2252 kontonr.: 6272387034.