Anker Andersen ny juniorlandstræner

31. marts 2014
Dansk Tennis Forbund har fundet deres nye juniorlandstræner efter Tomas Biernacki trak sig sidst i februar. Valget er faldet på rutinerede Jens Anker Andersen, der også bestred posten fra 2002 til 2004.
 
Det bliver den mangeårige Gentofte-træner Jens Anker Andersen, der skal stå for træningen af Danmarks største tennistalenter. Dansk Tennis Forbund har valgt Anker Andersen som Danmarks nye juniorlandstræner efter Tomas Biernacki sagde stop i slutningen i februar.
 
Jens Anker Andersen har de seneste ti år været cheftræner i Gentofte Tennisklub og har i den periode både udviklet en stribe talenter samt ført klubbens Elitedivisionshold op blandt de absolut bedste i Danmark på både herre- og damesiden. Nu skal Anker Andersen arbejde med Elite- og talentområdet i Dansk Tennis Forbund og kommer her til at samarbejde med Søren Jakobsen og Kenneth Carlsen.
 
Efter ti gode år i Gentofte glæder jeg mig til nye udfordringer, og jeg håber, at jeg får et aldeles frugtbart samarbejde med den øvrige DTF-stab, spillere samt klubtrænere og klubledere i hele Tennisdanmark. Jeg har mod på et langt, sejt træk for forhåbentlig at se et positivt udbytte af den indsats, vi lægger for dagen”, siger Jens Anker Andersen om forventningerne til sit kommende job til Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.
 
Anker Andersen starter som juniorlandstræner pr. 1. maj 2014.