Andy Murray kvalificerer sig endnu en gang til mændenes sæsonfinale

30. oktober 2014

Andy Murray er klar til at kæmpe i den prestigefyldte sæsonfinale, ATP World Tour Finals, efter dagens sejr i turneringen BNP Paribas Masters, der foregår i Paris.

Murray vandt overkommeligt dagens kamp over Grigor Dimitrov i to sæt med cifrene 6-3, 6-3, og han er dermed klar til kvartfinalen i Paris. I Kvartfinalen kan Murray stå overfor enten Novak Djokovic eller Gaël Monfils.

Murray har efterhånden prøvet at være i sæsonfinalen en del gange og han har været fast deltager siden 2008, hvilket vil sige 2014 bliver hans syvende gang.

Murray har dog ikke haft den bedste sæson i år, hvor han for første gang siden 2009 ikke nåede til en årets fire Gran Slam-Finaler. Dertil har Murray i år for første gang siden 2008 været ude at top-10 på verdensranglisten, hvor han på nuværende tidspunkt er verdens nummer otte.

Andy Murray valgte også tidligere på sæson at sige farvel til sin træner Ivan Lendl for, til manges overraskelse, at begynde et nyt trænersamarbejde med den tidligere Wimbledon-mester i damesingle Amelie Mauresmo.

ATP World Tour Finals bliver i år afholdt i London og finder sted fra den 9.-16. november. Her er det årets otte bedste spillere der kvalificerer sig.

Billede af karlnorling / CC BY 2.0 / Beskåret /