Alessandria

24. maj 2011

 Efter jeg røg ud i Paris, var jeg så heldig at glide ind som sidste mand i en challenger i Alessandria, Italien. Jeg spiller den sidste turnering, inden jeg går på græs i næste uge. Jeg startede med double i går, hvor jeg tabte med en af mine italienske venner til Fischer/Oswald. Med lidt held kunne det have gået vores vej, men det gjorde det ikke. Min kammerat var et af de største talenter i italiens historie, men stoppede ganske tidligt sig karriere, og spiller derfor ikke mere. Årsagen til, at jeg spillede med ham, var, at Meffert, som jeg skulle have spillet med, meddelte mig sent, at han ikke kunne spille, og så stod jeg uden makker. Jeg kunne dog få et WC med Pietro, og ville gerne spille double, så det gjorde vi. Det var ikke så langt fra.

I dag spillede jeg så 1. runde single mod Trevisan, Italien. Et stort italiensk talent, der bliver kaldt Mr. Wild Card hernede. Han er også en klovn, så det gjorde mig absolut intet at jeg slå ham. Han opførte sig som om han var kongen, og fightede ikke for det, da jeg kom foran med break i 2. Anyway, who cares. Jeg spillede godt, og gav ham ikke mange chancer. 2 og 0 havde måske været mere retfærdigt, da jeg havde breakbolde konstant. Jeg kom godt frem, returnerede godt og kørte videre på de ting, jeg har arbejdet på de sidste par uger. Yderst glædeligt.

Paris var også en god turnering for mig, selvom jeg tabte i 2. runde. Jeg spillede en god 1. runde, men var oppe imod en bedre spiller i 2. Han smækker til kuglerne, og selvom det var tættere, end cifrene på 2 og 3 lyder, var han en klasse bedre. Jeg har ikke nok defensivt el kontramæssigt mod ham på grus, så over en hel kamp er jeg for ufarlig. Han er dog også en af de bedst spillende spillere i kvalen i øjeblikket. Det havde været sjovt med en anden lodtrækning, da jeg var rigtigt godt kørende, men hvis og hvis min r** er spids. Det er bare at kigge fremad.

YNWA