Alberta Brianti ser frem mod Caroline

9. juni 2011

Alberta Brianti blev onsdag klar til kvartfinalen som en af de første i e-Boks Sony Ericsson Open 2011, da hun besejrede Zuzana Kucova.

De to spillere havde inden opgøret i Farum Arena mødt hinanden én gang tidligere, og her var det slovakken, der gik sejrrigt ud af matchen. Zuzana Kucova kom da også bedst fra start i onsdagens opgør, og vandt 1. sæt 6-3, men italieneren trak det længste strå og tog de næste to sæt 6-4, 6-1.

Alberta Brianti skal møde vinderen af opgøret mellem Caroline Wozniacki og Angelique Kerber fra Tyskland – en kamp, der først spilles torsdag aften. Efter sin sejr over Zuzana Kucova blev hun bedt om at kommentere, hvad hun vil sige til at skulle møde den danske verdensetter og forsvarende mester.

"Det er altid fantastisk at møde nr. 1, så jeg vil prøve at nyde det og gøre mit bedste, og så må vi se", sagde Alberta Brianti.

Den 31-årige italiener er seedet 8 i den danske WTA-turnering og har vundet én WTA-turnering i karrieren. Hun har været professionel siden 2000, og hendes bedste rangering er denne uges placering på verdensranglisten – en 57. plads.