Åh nej!

27. august 2009

I mandags rejste jeg til Holland for at spille en 10.000$ i Enschede, hvor fodboldholdet FC Tweente holder til. Jeg har spillet her flere gange tidligere, men hver gang jeg kommer, har de enten skiftet klub eller hotel.
Jeg skulle “bare” spille single denne uge for at skåne mit knæ, og samtidig ville selv en sejr i double nærmest ikke betyde nogen fremgang for mig på doubleranglisten.
Lige nu har jeg dog fået en del større problemer at tænke på. Jeg spillede min første runde i går mod Barry fra New Zealand, og alt gik planmæssigt frem til 3/1, hvor jeg slår en baghånd, efterfulgt af en knæklyd fra mit venstre håndled. Jeg tænkte først, at det da ikke lød særlig godt, men jeg kunne bevæge hånden, så prøvede at slå igen – men det resultat, at jeg troede, hele min venstre arm skulle falde af, av! Derfra fortsatte jeg med at spille nærmest med venstre hånd på ryggen. Slice og et par enhånds blev det til, men det var meget uholdbart – jeg havde endda svært ved at kaste bolden op i serven! Ved 4-5 kastede jeg håndklædet i ringen. Uden baghånd ville jeg ikke kunne slå Barry (som for et år siden lå 250, men siden har været ude 4 måneder med venstre håndled og derefter 4 måneder med højre håndled…)
Efter kampen blev jeg kørt direkte på skadestuen, hvor jeg brugte det meste af aftenen. Der blev taget røntgenbillede, og det viste heldigvis at mine knogler er ok, og intet er brækket. Et eller andet er der dog galt, for jeg har temmelig ondt og render nu rundt med en stor bandage. Jeg har dog besluttet mig for at være positiv, indtil jeg har fået en diagnose, og det modsatte er bevist. I dag rejser jeg hjem, og så håber jeg, at mine læger og fysioterapeuter hurtigt kan gøre mig klogere.