3 UM titler, og WTA kval

15. august 2010

Så blev det atter tid hvor jeg vil skrive lidt om mine seneste tennisuger.

I begyndelsen af juli, var der igen ungdomsmesterskaber i HIK og alle rækker fra U12-U18 var samlet et sted. Det er meget sjovere når alle er samme sted fordi vi jo kender hinanden på kryds og på tværs. Jeg var topseedet i alle 3 rækker og heldigvis kunne jeg leve op til forventningerne og hjemføre alle 3 titler, selvom det holdt hårdt. 

I ugen efter HIK trænede jeg hårdt på KB’s anlæg med henblik på de kommende europamesterskaber – individuelt i Moskva og for hold i Queenswood lidt udenfor London. I Moskva trak jeg en rigtig god spiller fra Belgien (ITF 105), hvor jeg desværre tabte i 3 sæt. I hold EM tabte vi først til England og derefter til Spanien. England havde trænet meget på det amerikanske grus og Spanien har bare gode grusspillere (deres 3. single er regerende europamester).

Lige hjemkommet fra London fredag aften, var jeg heldig at få et WC til WTA turneringen i Farum. Jeg havde overhovedet ikke spillet på hardcourt siden april, men en sådan chance ville jeg selvfølgelig ikke lade min næse gå forbi. Vi fik fat i Bjørn Hilberg og han kunne heldigvis komme til Farum og træne med mig lige inden jeg skulle på banen lørdag eftermiddag. Jeg fik en hård modstander, som pt. ligger nr. 183 på WTA ranglisten og som tidligere har været helt fremme som nr. 62. Hun slog i 2009 bl.a. Sofia Arvidsson 6-2, 6-2,så jeg vidste at det blev meget svært. Jeg tabte 6-1 og 6-1 og havde flere muligheder for partier, men hun var god og man får intet foræret af sådan en spiller.

Det var en stor oplevelse at spille WTA . Tak til NSG for at give mig chancen. Jeg fik en supergod behandling af dem og vil nu træne hårdt for at komme tilbage og bevise at jeg bliver bedre og bedre.