3 point…

13. oktober 2010

  Det var en lidt utilfredsstillende dag i dag, selvom Molchanov spillede godt. 

  Hold kæft, hvor har jeg spillet mange kampe de sidste tre uger. Jeg er helt ør i hovedet af alt det tennis og al den koncentration og psykisk energi jeg har brugt. Det kunne jeg godt mærke i dag. Jeg startede egentlig kampen udemærket. Jeg brød ham til 3-2 og kæmpede for hver en bold. Jeg havde dog store problemer med at finde rytmen og havde ikke meget længde eller tyngde i slagene. Heller ikke min forhånd var til at stole på. Jeg kunne slet ikke få håndledssvirpet i mit sving, og ramte ofte bolden meget fladt og upræcist. Det var frustrerende. Så fik jeg lov til at løbe hele tiden, også efter gode stopbolde, som jeg ikke havde overskud til at gøre noget ordentligt ved. Der var ikke rigtig noget der foregik på mine præmisser, især fordi jeg ikke kunne føle mig tryg i mit eget spil. Jeg servede faktisk ret godt, men mit andenslag var for ubeslutsomt, så jeg pressede ham ikke rigtigt.

  Jeg burde have lagt mit spil lidt om efter første sæt, men jeg fik faktisk et break i første game og troede måske jeg kunne ride på bølgen. Det kan man bare aldrig. Især ikke når nu første sæt gik som det gik. Jeg havde simpelthen ikke overskud til at lave noget om eller forsøge et eller andet.

Jeg spiller dog double med en Boris Erguden fra Tyrkiet. Vi spiller faktisk helt okay sammen. Vi vandt i går over to unge tyrkere og spillede i dag mod 3. seedede. Vi tabte første sæt 6-2, mest pga. min manglende energi. Under første sæt gik vores modstandere rundt og grinede højt og hyggede sig, men da min makker lavede et par vilde slag, kiggede den ene på ham og mig, som om vi var heldige og ikke hørte til på banen sammen med dem. Første bold i andet sæt er lang og ender med, at jeg laver en halvflugtning, som rammer netkanten og dumper over på deres side. Fyren kigger på mig, som om han er blevet uretfærdigt behandlet og imiterer min makkers slag, som fik mig i position til at lave halvflugtningen. Og så fik jeg energi lige pludselig. Jeg blev sgu lidt sur og synes det var en mærkelig måde at opføre sig på, når man er ovenpå.

Vi vandt andet sæt 6-2 ved at spille ordentlig double. Kryds ind på server, returerne ned i fødderne på serveren, frem og være offensive ved nettet osv osv. Det spil bragte vi videre i matchtiebreaken og vandt fandenme 10-7, på trods af at de tog en medical timeout ved 8-5 da jeg skulle serve. Der var intet hændt andet end en splint i hånden. Lidt usportsligt men sådan er gamet nogle gange…

 

P.Ø.