3 bolde fra Nordisk Mesterskab

2. juni 2010

Så var turen kommet til de Nordiske Mesterskaber. I alt var vi 12 spillere af sted for at spille U13 og U15 landskampe. U15 holdet bestod udover mig selv af Martine Ditlev, Ulrikke Høyer og som træner Bjørn Hilberg. Jeg tror aldrig jeg har været i Finland hvor det har været så varmt, det var 28 grader og utrolig mange myg, som var vældig glade for mig.

Fredag var vores modstander Finland. Martine begyndte med en klar sejr og jeg vandt min kamp 6-2, 6-2. Doublen spillede Ulrikke og jeg og vi vandt nemt. Sikker sejr på 3-0 over Finland.

Lørdag skulle vi op imod favoritterne fra Sverige. Martine vandt overraskende sin single og derefter var det min tur. Jeg tabte 6-3, 6-2 og kom aldrig rigtigt ind i kampen. Efter singlerne stod det 1-1, så vi skulle ud i en afgørende double. Martine og jeg kom foran 5-2 og havde sætbolde, men vi fik dem desværre ikke. Så begyndte det at regne og vores modstander kom ind i en god rytme. Vi tabte sættet 5-7 efter at have haft 5 sætbolde. Andet sæt kom vi bagud 0-2 og regnen tog til så vi blev nødt til at stoppe og gå indendørs. Vi fik vendt kampen og spillede en virkelig god double. Vi overlevede 3 matchbolde i andet sæt og kom derefter ud i en tiebreak, som vi vandt 7-4. Den afgørende matchtiebreak, tabte vi 7-10 efter at have siddet med hele vejen igennem L så vi tabte desværre 1- 2 til Sverige.

Søndag var sidste dag og der stod den på Norge. Martine startede med at vinde endnu engang. Derefter var det min tur til at følge op. Det begyndte bare ikke særligt godt. Jeg kom bagud 0-6 0-3 mod Hedda Ødegaard (som lige har haft debut på det norske Fed Cup Hold) og jeg tror kun jeg vandt 10 bolde i de 9 partier, virkelig pinligt og dårligt. Men jeg fik vendt kampen og vandt de to sidste sæt 6-4 6-3. Doublen spillede Martine og Ulrikke, som de vandt sikkert. Det blev samlet til en anden plads – lidt surt at vi ikke vandt doublen mod Sverige, for vi var så tæt på. I den samlede stilling kom Danmark på en flot anden plads i hele landskampen for U13 og U15.

Värnamo – ITF

Efter Nordiske Mesterskaber gik turen videre til Sverige for at spille itf turnering i Värnamo. Jeg skulle møde 3 seedet fra Finland i første runde. Jeg vandt 6-2 7-6, spillede en fin kamp og følte mig godt tilpas. I anden runde skulle jeg møde en spiller fra Italien. Jeg tabte desværre 3-6 6-7. Det var virkelig surt for jeg følte at jeg spillede godt og havde styr på det. Men ikke styr nok da jeg havde en sætbold i 2. sæt. Jeg tror at hvis jeg havde fået den, havde jeg taget det sidste sæt, fordi min modstander virkede virkelig træt. I double skulle jeg spille sammen med en fra Luxemburg. Vi vandt første runde nemt 6-1, 6-1. Dagen efter stod det på de samme modstandere fra Sverige som Martine og jeg mødte ved Nordiske mesterskaber. Vi tabte desværre 6-7 6-7, men det var ellers en god kamp og vi sad godt med hele vejen igennem.

Lige kommet hjem fra Sverige, fik jeg lørdag min debut på KB’s elitedivisionshold. Vi skulle møde Esbjerg, jeg spillede fint og vandt 6-0, 6-0 – bedre debut kan man vel ikke ønske sig 🙂

Lige nu er jeg sammen med Bjørn Hilberg taget til Estland hvor jeg skal spille en ny itf turnering. Mere info om det kommer senere.