2 ITF sejre og 2 nederlag

10. marts 2010
Så er det blevet tid til en update på mine seneste 2 ITF turneringer i KB og Oslo.
 
I KB ITF fik jeg  en englænder i 1. runde, som jeg aldrig havde hørt om. Mit spil var præget af, at jeg var usikker på om en mindre skade kunne bryde op. Jeg tabte 1. sæt 1-6, men i 2. sæt fik jeg overtaget og lidt mere styr på mit spil. Jeg vinder 2. sæt 6-2 og 3. sæt 6-4 og dermed kampen.
2. kamp skulle jeg møde Aleksandra Trifunovic fra Sverige (ITF 554), som jeg tidligere har slået i 2 sæt. Denne gang vandt jeg også i 2 sæt, 7-5, 6-2. Lidt senere spillede jeg double, sammen med Amanda Wessung, og vi vandt uden større problemer 6-3, 6-3 over et svensk/italiensk par.
 
I single kvartfinalen stod der en finne (Heini Salonen ITF 264) på den anden side. Hun har allerede i januar i år vundet ITF turnering hjemme i Finland, og er en god spiller, som har en enorm gejst og kæmper som en hest. Jeg fik igen en dum start og taber 1. sæt 1-6. I 2. sæt er jeg meget bedre med, men desværre udnytter jeg ikke mine muligheder og taber 2. sæt 6-4 og dermed kampen. Lidt senere spiller Amanda og jeg kvartfinale i double, som vi desværre taber 7-6, 6-4. En kamp som vi sagtens kunne have vundet.
 
I uge 8 var det så Oslo som havde ITF turnering på programmet. Jeg fik en god italiensk kvalspiller i 1. runde. Jeg spiller et meget koncentreret 1. sæt, som jeg vinder 6-3. Jeg får en drømmestart i 2. sæt og kommer foran 5-1, hvor jeg så har muligheden for at serve sættet hjem og dermed kampen. Det bliver desværre 1. gang jeg taber mit serveparti og fra da af går alt galt. Jeg er til tider meget uheldig, men det er selvfølgelig for dårligt at jeg taber 6 partier i træk og dermed 2. sæt. 3. sæt går også helt galt og jeg taber 6-3 og dermed kampen.
 
I marts kommer nogle spændende seniorturneringer og derudover er jeg blevet inviteret til KLTK i Stockholm for at spille Kungens Kanna (for drenge) og Drottningens Pris (for piger). Det er en meget traditionsrig turnering, som er blevet spillet i mange år og som sidste år blev vundet af Karen Barbat.
 
1. præmien er 2.000 Euro, men den bliver svær at få fat i 🙂