0-2

6. marts 2010

Så fik jeg gang i 2010, men det blev desværre med et nederlag. Jeg tabte med 6-4 4-6 0-6 1-6 til Rui Machado. Jeg spillede virkelig godt indtil sæt og 4-2 til mig, men der var han begyndt at spille mere og mere ud på min forhåndsside, der stadig er pænt svag pga. min nerve, og der kunne jeg ikke stå i mod. Jeg tabte 16 af 17 games, og det var ikke engang fordi, det var tætte games. Jeg kunne ikke holde ham bag baglinjen, når han pressede mig ud på forhånden, og så satte han sig på mig og spillede mig rundt. Han begyndte at serve bedre taktisk, og da min serv blev ringere og ringere, havde han overtaget på alle bolde. Kredit til ham, så spillede han virkelig godt de sidste 3 sæt, og der var niveauforskel. Jeg husker ikke, at jeg lavede specielt mange uprovokerede. Jeg følte, at det var ham, der vandt pointne, og at jeg ikke kunne følge med. Det havde gjort en mega forskel, hvis jeg kunne have holdt bedre ved i 2. sæt, men det kunne jeg ikke, og nu gik det, som det gjorde, og det må jeg bare lære af.

Martin spillede en god kamp, men var bare oppe imod en bedre modstander. Martin havde sine chancer i 2., så det var ærgerligt. Det var en god kamp at se på, og Martin holdt godt niveau hele vejen. 

Vi havde troet på, vi begge kunne vinde, men desværre blev det til to nederlag i stedet. På papiret ikke overraskende, men ikke desto mindre irriterende. Vi har ikke givet op, og comebacket starter med double senere idag.

YNWA