Wozniacki vs. Sharapova

6. september 2010

Pressemeddelelse fra Eurosport:

Dagens brag ved US Open:
Wozniacki vs. Sharapova
 
 
I aften møder Caroline Wozniacki russiske Maria Sharapova i en kamp, som vil fylde Arthur Ashe Stadium. Kampen spilles efter herrekampen mellem Fish og Djokovic, der starter kl. 18.30. Det hele kan ses LIVE på Eurosport.
 
Det er kampen, som de fleste tennisfans har ventet på, og det er ligeledes Carolines første store udfordring ved dette års US Open. Inden turneringens start ventede mange på at se, hvilken form Sharapova ville være i – denne må siges at være i top, da hun har leveret nogenlunde samme resultater, som Caroline har gjort hidtil i turneringen. Derfor bliver kampen i aften en kamp mellem to spillere, der ville kunne gå hele vejen til finalen.
 
Eurosports kommentator Tine Scheuer-Larsen glæder sig til at følge kampen, som mange har ventet på:
"Det er den store test for begge spillere, og samtidig en kamp som hele tennisverdenen har ventet på. Det er samtidig også en lille finale, da de to er hinandens største rivaler i kampen om at nå finalen."
 
Styrkemæssigt anser Tine Scheuer-Larsen kampen mellem de to tennisstjerner som værende meget jævnbyrdig:
"Caroline har været utrolig fokuseret, og jeg ser faktisk hende som lille favorit i aften. Sharapova har vundet US Open før og hun spiller godt, men ikke som man har set tidligere, så det er virkelig nu, at Caroline skal vise, at hun er den bedste."
 
De to spillere har mødt hinanden to gange tidligere, hvor Sharapova i begge tilfælde er løbet med sejren. De to sejre faldt dog tilbage i 2008, og siden har Caroline udviklet sig enormt og steget mange pladser på verdensranglisten. Der venter således seerne et brag af en tenniskamp, når det i aften går løs på Arthur Ashe Stadium.
 
Kampen vises LIVE på Eurosport og Eurosport Player efter herrekampen mellem Fish og Djokovic, der starter kl. 18.30.