Wozniacki semifinaleklar

22. november 2008

 

Caroline Wozniacki spillede sig her til aften sikkert videre til semifinalen ved Nordea Danish Open med en sejr mod østrigeren Julia Schruff 6-3, 6-2. Wozniacki lagde dog noget nervøst ud. Ved stillingen 1-1 og 0-40 i egen serv måtte Wozniacki hive de store server frem. Men det gjorde hun, og med 9 serveesser satte hun sig hurtigt på kampen. Og det var netop serven Wozniacki selv fremhævede som den positive overraskelse ved det efterfølgende pressemøde.

”Min gode ven Rasmus Nørby fortalte mig at jeg lavede 9 esser. Jeg talte ikke selv, men jeg kunne godt mærke at jeg huggede godt til den,” sagde Wozniacki.

Med endnu en sejr på en time, så har Wozniacki knap og nap brugt tre timer på at spille sig i semifinalen. På vejen har hun blot afgivet 12 partier. Mere modstand kan Wozniacki dog forvente i lørdagens semifinale. Her skal hun op imod franske Stephanie Foretz der har imponeret ved Nordea Danish Open. De to spilleres eneste indbyrdes opgør til dato endte med en sejr til Wozniacki i tre sæt, så der er lagt op til en tæt kamp lørdag kl.15.00 på Center Court.

Lørdagens anden semifinale bliver et opgør mellem svenske Sofia Arvidsson og tjekken Lucie Hradecka. Denne kamp starter kl.13.00 på Center Court. Men husk også at lørdagen byder på Kids-day med aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Kids-Day begynder allerede kl.12.00. Her kan børnene blandt andet få en dyst mod den tidligere tennisspiller Kenneth Carlsen

Med andre ord, så er det bare om at få sat kursen mod Arena Fyn der byder på en lørdag med masser af underholdning og gode oplevelser.