Wozniacki finaleklar

19. oktober 2013

Caroline Wozniacki er i finalen ved Luxembourg Open efter en sejr to sæt over Sabine Lisicki i semifinalen. I finalen møder hun den urutinerede tysker Annika Beck, og derfor står danskeren med gode muligheder for at sikre sig årets første WTA-turneringssejr.

Et godt efterår kulminerer i denne weekend for Caroline Wozniacki. Hertil aften spillede hun sig nemlig i finalen i Luxembourg Open efter sejr over tyske Sabine Lisicki i to tætte sæt.

I første sæt fik begge spillere brudt hinanden engang hver, men Wozniacki brød en ekstra gang og servede til sidst sættet hjem med cifrene 6-4. I andet sæt startede danskeren faktisk og førte med 4-0, men Lisicki kom tilbage. Wozniacki holdte dog hovedet koldt ved stillingen 5-4 og servede kampen og dermed finalepladsen hjem med 6-4 i andet sæt.

Favorit i finalen
I finalen står Caroline Wozniacki overfor Annika Beck, der blot er 19 år og aldrig før har stået i en WTA-finale. Beck kom i finalen efter en semifinale, hvor hun tog første sæt med 7-5 mod sin tyske landsmandinde, der ved stillingen 1-0 til Beck i andet sæt trak sig fra kampen.

Becks manglende finalerutine samt det faktum, at hun er useedet, mens Caroline Wozniacki er førsteseedet, gør danskeren til stor favorit i finalen i morgen, hvor hun har chancen for at sikre sig årets første turneringssejr, der vil være kulminationen på et godt efterår. Finalen i morgen spilles med start ’ikke før kl. 15’ og kan ses direkte på Eurosport Player og forskudt på Eurosport kl. 20.