Vupti

2. juni 2009

I dag var først etræningsdag på anlægget, og den gik faktisk rigtigt godt. Der er varmere her og lidt hurtigere, og det er forhold, der passer mig udmærket. Jeg rammer den endelig godt på træning, og jeg håber, jeg kan tage det med mig ind til kampen. Jeg skal endnu engang møde Conor Niland, Irland, som jeg tabte til i Tyrkiet. Den gang var det en svær kamp for begge, da det blæste meget, men den her gang bør der ikke være nogle undskyldninger for at spille spitzenball.

Sidste uge var faktisk en god uge for mig, selvom min single var noget hø. Jeg trænede godt, og arbejdede med de ting, der har sejlet på det seneste, og jeg synes faktisk, det går hurtigt fremad. Jeg har på det seneste  (det meste af året) ikke rigtigt lagt mærke til, at jeg har spillet helt forkert, og nu hvor jeg har meget fokus på det taktiske, kan jeg selvfølgelig se, at jeg har været ude på et sidespor. Jeg kan huske, hvordan det var, da jeg spillede godt i slutningen af sidste år, og den følelse, har jeg, som skrevet, ikke haft længe. Jeg håber virkelig, det kan give en god præstation i kampen i morgen.

Stedet her ligger ved Sacramento, og er ikke det mest fantastiske sted på Jorden. Til gengæld er de vilde over at have turneringen, så det er rigtigt hyggeligt. Alle spillere har housing med en super familie, og det giver turneringen et mere personlingt aspekt, som jeg virkelig godt kan lide. Vores familie er virkelig sød, og vi bor fantastisk. Klart bedre, end at bo på hotel. At tilbyde housing er meget normalt i USA, og amerikanerne er faktisk meget gæstfri. Det synes jeg ikke de får nok kredit for. Normalt er det ikke så gode ting folk forbinder amerikanerne med, men de er faktisk skide hyggelige og nede på jorden at være sammen med. Døren er altid åben, og de hopper og springer for os.

Sidste uge var også en ok turnering, men den var ikke i en klub, men på USTA nationale center i LA, så der var ingen stemning. Det bare baner og beton, hvilket der sådan set heller ikke er noget i vejen med. Vi boede også privat der, så vi har generelt været heldige. Hver eftermiddag, når vi var færdige på anlægget, tog vi til forskellige steder i LA og legede turister. Da der er slutspil i NBA, fandt vi en restaurant, vi kunne se kampen på, og hyggede derefter. Vi havde bl. a. en biotur i det berømte "Chinese Theater" på Hollywood Blvd. Der blev vi under forfilmene (ca. 20 min) underholdt af en mand, der stod og lavede en form for gymnastik/dans. Det så totalt åndssvagt ud, og jeg var sikker på, der var skjult kamera et sted. Det var efter vi mødte en gammel mand, der kommenterede hele baksetkampen for sig selv, uden folk reagerede på det. Han var vel 60 år gammel, havde stok og en t-shirt, hvor der stod: "Sex instructor. First lesson free." Jeg dømmer ikke. Det er åbenbart den slags man ser i LA, og specielt ude i Hollywood. Det var i øvrigt den nye "Terminator"-film vi så. Det er en meget larmende film – ikke noget forkert i det – men alligevel lykkedes det Morten at falde i søvn efter 10 min pga. sit jetlag.

Vi har naturligvis fuld med i tennisen herude, selvom vi ikke får set så meget live. Det var godt nok sindssygt, at Robin vandt, men han spillede saft suseme godt. Jeg har altid syntes, han var sådan en lidt glemt topspiller, da han indtil nu aldrig rigtigt har gjort sig gældende i Grand Slams eller Masters Series, selvom han bestemt har haft niveauet til det. Det kan være den her sejr hjælper ham. Der er ingen tvivl om, at alle de spillere, der er tilbage i turneringen lige pludselig ser muligheden, nu Rafa er væk. Det er virkelig en god mulighed for alle de resterende, men mon ikke Roger lige pludselig er tættere på det forjættede land, end nogensinde tidligere? Vinder han de franske vil han nå op på Petes rekord, og have vundet alle 4, og så er der, efter min mening, bare ingen tvivl længere. Han bliver historiens bedste spiller, hvis han vinder her. Så kan han tabe alle kampe resten af sit liv, og stadig have det prædikat. Det er jeg ked af, Sharkawee.

Top 3:

1) Jeg glemte at skrive 3’eren ind i sidste uge, så den kommer her i stedet. Citat Melle: "Bacon er en gave fra grisen til os". Hvor er det rigtigt.

2) Morten C. Han har ikke udtalt min doublemakker fra sidste uges navn, Harsh, rigtigt en eneste gang.

3) Mig selv. For at ramme egen banehalvdel inden nettet flest gange på en uge nogensinde.

YNWA