Vil du være med i de nye Oddset-reklamer?

24. april 2012

Har du både en lille tennisspiller og skuespiller gemt i maven? "Der er så meget, kvinder ikke forstår"-reklamerne kaster sig nu over tennissporten. I den forbindelse søger tennissporten.dk, nu personer der kan tænke sig at være i reklamerne.

Der skal bruges to unge piger i 20’erne, som er habile tennisspillere (spiller flere gange om ugen). Ud over at spille tennis, skal man være frisk på at kaste sig ud i lidt skuespil og kunne grine af sig selv. Der skal optages tre reklamefilm, og de bliver alle optaget samme dag.

Hvis du er interesseret, skal du skrive til johanna.runevad@hotmail.com. Du skal skrive lidt om dig selv og sende et billede. Du er også meget velkommen til at sende en lille castingvideo, hvor du fortæller lidt om dig selv, og viser at du ikke er bange for at kravle rundt på en tennisbane, hvis det er det, du bliver bedt om.  Deadline for at sende ansøgning er søndag den 29. april 2012.

Hvis du ikke opfylder kravene, har du alligevel mulighed for at være med i reklamerne. Der skal nemlig bruges en gruppe statister som publikum. Det bliver optaget på Brøndby Stadion den 8/5. Skriv til hsj@tennissporten.dk, hvis du er interesseret.