Videre i Segovia

5. august 2008

I dag vandt jeg første runde over Daniel Munoz de la Nava med cifrene 7/6(4) – 7/6(8). Det var svære betingelser for os begge at spille under, da vi kom sent frem til turneringen. Jeg ankom først søndag fra Canada, og har derfor en del jetlag, mens han spillede finale i sidste uges grusturnering i Romanien. I første sæt startede han godt, og pressede mig i mine servepartier. Det lykkedes mig dog at holde fast, og til sidst i sættet begyndte jeg at få bedre styr på spillet. Jeg vandt derfor rimlig let tiebreaken. Modsat første sæt var det i andet sæt mig, der startede bedst, men han fik brudt min serv til 4-3 på sjusk fra min side. Han kom også på 5-3 og havde en del sætbolde i de næste to partier, men jeg fik efter en del slid brudt tilbage til 5-5. I tiebreaken overlevede jeg atter sætbolde, og på min anden matchbold lykkedes det at lukke kampen. I morgen eller på torsdag skal jeg møde tyskeren Michael Berrer. Vi mødtes i efteråret, hvor jeg vandt en lang og meget tæt kamp. Han spiller rigtigt godt under forholdene her, som er i 1100 meters højde, hvilket jeg helt har glemt at fortælle, så boldene flyver af og til lidt længere end man forventer! Med hans tunge serv og netsøgende spillestil bliver det en svær kamp.

I denne uge spiller jeg også double, og sammen med min italianske makker vandt vi første runde i går. Vi møder nu et godt østeuropæisk par.

Nu ligger jeg i min seng og venter på, at det bliver muligt at få noget aftensmad, mens min mave skriger efter mad! Her i Spanien er det umuligt at opdrive noget mad før kl. 21 om aftenen, da restauranterne først åbner på det tidspunkt. Det er altid svært at vænne sig til den lidt anden dagsrytme, som de fleste sydeuropæiske lande har, og pt. er min mave slet ikke tilfreds med det!!