Videre i samme rille

16. september 2009

Min single vandt jeg med 2 og 4 over Martin Emmrich, Tyskland. Han er en venstrehåndet serv/volley spiller med en god sejr, og den slags spiller stiller krav om at returnere godt. Det gjorde jeg heldigvis også, og jeg var hele tiden med i hans games. Jeg fik et tidligt break i begge sät – efter 12 deuces i 1.! – og körte sättene sikkert hjem derfra. Det blev godt nok lidt for roligt spil i 2., men jeg var aldrig i närheden af at smide den.

Doublen var på samme måde. Vi fik et tidligt break i begge, og körte den sikkert hjem derfra. I dag havde vi ikke problemer med at holde serv på noget tidspunkt, så det var en ganske sikker sejr. Vi slog Bruström/Eriksson med 4 og 2.

I morgen möder jeg den lokale helt, Rickard Holmström, der bestemt ikke er ufarlig. Han er en rutineret herre, og det er lidt utroligt, at det er förste gang, vi mödes. Han er venstrehåndet og server godt. I double möder vi enten et svensk par eller et tysk par.

YNWA