Videre i Manchester

14. juli 2009

Ja, der er ingen trykfejl. Jeg vandt en kamp og tog dermed mine første point, siden Korea. Så kører rouladen! Som jeg skrev igår, havde jeg fra første slag på træning en god fornemmelse, og den var jeg i stand til at bygge videre på. Derudover tog jeg de positive ting fra weekenden med mig, og lod de mindre gode ting ligge på center courten i Lyngby. Kampen endte 7-5 2-6 6-2.

Det var meget tæt på at være den perfekte kamp. Jeg var fuldstændig klar i hovedet, og har sjældent været så stærk mentalt. Samtidig spillede jeg virkeligt godt, og fik lagt meget pres på ham. Han havde en ret høj førsteservsprocent igennem hele kampen, men jeg fik alligevel mange bolde i spil. Jeg tabte lidt procenter og præcision i 2., og så var han over mig med det samme. Heldigvis fik jeg hevet mig op fra starten af 3. sæt, og jeg kørte derudaf, og spillede et super sæt. Generelt var jeg god fra baglinjen, og jeg følte mig rigtigt confident, hver gang der var dueller fra baglinjen. Jeg tog de rigtige beslutninger, holdt trykket uden at overforcere og kom frem, når jeg skulle. Det var faktisk en super herlig kamp!

Jeg sidder over i morgen, men spiller double. På torsdag møder jeg så Olivier Rochus, Belgien, hvis rangering er faldet lidt pga. skader. Han er dog ved at komme igang igen, og han har haft en god græssæson med bl. a. to semifinaler i Halle og Newports ATP-turneringer. Det siger sig selv, det bliver tough, men jeg er bare glad over mit niveau, og håber, jeg kan fortsætte i den her rille. Så kan jeg bestemt komme ind og drille ham.

Vi var i øvrigt inde i Se "Brüno" igår. I taxa på vej til biografen spurgte chaufføren, hvad vi skulle se, og han blev næsten aggressiv, da vi sagde "Brüno". "Brüno??!!! SHIT! I don’t watch that shit", sagde han med de sureste øjne. Hyggelig fætter. Selve filmen var i øvrigt middel.

YNWA