Videre i kvalen i Wolfsburg

21. februar 2009
Det bliver en kort blog i dag. Det har været en lang dag. Kvalen her i Wolfsburg er ekstremt hård. Der er ikke mange turneringer i denne uge, så cuttet blev 524, hvilket betød, at hverken Martin eller Rasmus kom med. Det var naturligvis mega irriterende og uventet. Jeg mødte Johnny Marray, England, der er en af mine gode venner. Jeg har mødt ham to gange tidliger, hvor jeg vandt i 3 begge gange, så jeg vidste, hvad jeg skulle gøre for at vinde. Det gik også fint, og jeg vandt med 5 og 4. Jeg spillede en god kamp, hvor jeg havde et vanvittigt godt træf fra baglinjen, men havde lidt problemer med serven. I morgen møder jeg Farukh Dustov, Uzbekistan, der er en fladt- og hårdtslående spiller. Han var i finalen her sidste år, så han ved, hvordan man spiller her, og det siger sig selv, at det bliver en hård kamp.