Videre i Kroatien

10. februar 2009

Jeg vandt i dag min 1. runde i Kroatien med 4 og 4 over Kromann, der var kommet ind som lucky loser. Lidt bittert, at vi skulle møde hinanden, men trods alt godt for Kromann at få endnu en kamp. Det var ingen kanon kamp, men jeg holdt et solidt niveau hele vejen igennem, selvom jeg synes jeg var lidt for henholden engang imellem. Jeg var også hele tiden foran med break, som gav en komfortabel følelse, men samtidig satte overliggeren lidt ned mht. mit eget niveau. Thomas spillede nogle gode point og games, men over en hel kamp, lavede han for mange fejl til, at det kunne blive rigtigt tæt. Det skal dog lige siges, at det er virkelig svært at spille her. Det er svine koldt i hallen og boldene er halvflade, og den kombination føles så tungt, at jeg ikke kan huske, jeg har prøvet noget lignende. Det er svært at få fat i boldene og spille spin, og de hopper heller ikke højt over de i forvejen vindskæve baner. Det er naturligvis det samme på begge sider af nettet, så der er ikke noget at gøre ved – det er bare at spille. Jeg tror også jeg har fået det ud af systemet nu :-). I morgen møder jeg et WC, der spiller udmærket. Han tæsker til kuglerne, så det gælder om at være med fra starten.

Vi kom også i gang med doubleturneringen i dag. Vi mødte to kroatere, der spillede pænt og nydeligt. Vi spillede dog bedre double, og kom også godt fra start. Frem til 6-3 2-0 er vi i fuld og kontrol, og så er der boldskift. Derefter kan jeg ikke forklare, hvad der sker. Vi taber vores break på lidt af et haveje-game, men derudover kan jeg ikke sige andet end, at vi lige pludselig tabte alle bolde, og tabte sættet med 2-6. Dybt besynderligt. Heldigvis kom vi godt fra start i super tiebreaken, og den var vi ikke i nærheden af at tabe – 10-4. Nu møder vi to, der er med på afbud.

Husk, der er konkurrence i denne uge!

Top 3:

1) Torres. Tilbage efter skade med to sene sejrsmål. Vamos.

2) At være tilbage på touren.

3) Maden i Kroatien. Over evne.

YNWA