Videre i Kina

23. januar 2008

Jeg startede dagen med at vinde min single med 0 og 1. Han var ikke så jammerlig, men han spillede bare så kort og blødt, at det var svært ikke at spille godt mod ham. Han var ikke farlig på nogen måde, og han servede også meget medium. Hans teknik mindede en del Hyung-Taik Lees, som spiller lækker ball, så jeg troede han var meget god. Det positive var selvfølgelig, at jeg selv spillede udemærket. I morgen møder jeg så Guez igen, der vandt i 3 sæt over Kinas nr. 1. Martin tabte desværre 5 og 2 til Recouderc. Han startede ellers meget godt, men tabte tråden lidt fra á 5 af.

I double gik vi videre med en 62 67(8) (10-5) sejr over et god koreansk par. Vi spillede fint og var uheldige med at tabe andet. I morgen møder vi et indisk/japansk par.

Det er i denne uge lidt vanskeligere at få en god opstrengning. Min første blev så blød, at jeg næsten ikke kunne høre, når jeg ramte bolden. Heldigvis fandt jeg et sted, der strenger op for 8 kr. De siger bare, jeg helst skal gøre det selv, men det passer mig også fint nok. Så bliver det da ordentligt – troede jeg. Jeg tror det var en maskine beregnet til badmintonketchere, for støtten var ikke særligt godt. Det resulterede af en ægning af min ketcher, men jeg tror nu det er bedre, end hængekøjen, der er 10 gange dyrere.

YNWA