Videre i Izmir

24. maj 2008

Det startede godt for danskerne i Izmir. Jeg vandt min kamp med 4 og 2 over Ryan Young, USA. Jeg spillede jammerligt, men han var ufarlig og kunne ikke true mig. Eneste positive var, at jeg servede fine 1. server og var hæderlig ved nettet. I morgen møder jeg Richard Bloomfield, England. Han server rigtigt godt, men det er lidt random, hvad der kommer ud af hans ketcher, så man får normalt ikke så meget rytme mod ham, hvilket jeg normalt har svært ved. Jeg har spillet mod ham en gang tidligere, hvor jeg tabte, men jeg føler mig godt rustet til kampen.

Martin vandt også sin kamp, og spillede virkelig godt. Servede og slog forhænder på et højt niveau, og der var mere eller mindre kun en spiller på banen. Han møder i morgen en hårdtservende serber.

Jeg har lige læst, at Michael Laudrup bl. a. skal bruge sin sommer på at tage et trænerkursus. Det virker da helt mærkeligt. Gad vide, hvem der skal lære ham noget?

YNWA