Videre i double

29. januar 2008

Vi vandt i dag vores double med 4-6 6-2 (10-6). Det var endelig en double, hvor vi fik taget mpmentum fra 2. sæt med til super tiebreaken. Jeg har tabt så mange af de doubler, hvor jeg lidt uheldigt har tabt 1. for så at tage 2. komfortabelt, inden jeg har smidt den i tiebreaken. Første sæt var tæt, og forskellen var, at vi ikke vandt en ud af de 4 no-adds (afgørende bold ved á 40). Det ændrede sig til 2., men det ville også være uretfærdigt, hvis det fortsatte. I tiebreaken var vi faktisk heldige med lidt fejldomme, netrullere og en to gummiarmsdobbeltfejl fra dem. Vi rykkede i dag indendørs, så det var lidt svært at finde timingen i starten, men det gik hurtigt over, og til sidst føltes det godt. I morgen møder vi det østrigske par, Fischer/Oswald, der er et godt doublepar.

I dag var endnu en røvsyg dag. Det har regnet hele dagen, og hver dag er så ens, at man føler sig som Bill Murray i "Groundhog Day". Det er meget rart, det er sidste uge, for det her er der ingen, der gider meget mere. Jeg kan og vil slet ikke forestille mig, hvor kaotisk et gedemarked det ville være, hvis der, som de sidste to uger, ikke var indendørs baner på anlægget. Jeg har totalt boykottet ris i denne uge – nu kan jeg ikke mere. KFC og Starbucks har overtaget morgenmad og frokost. Det er tæt på, og KFC er mega billigt, og det er McD i øvrigt også, men det bruger vi ikke. Vi spiser os mætte for 30-40 danske – det er helt unormalt på de der fast-food restauranter. Det er også sket et par gange, at KFC har ageret redningsplanke om aftenen efter nogle meget random japanske restauranter. Jeg tager mig mere og mere i at tænke på, hvad jeg skal ha’, når jeg kommer hjem. En god morgenmad er naturligvis topprioritet. Youghurt, rundstykker, käse og frisk juice er ofte i mine tanker. Jeg ville også lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke fantaserede om lækre pastaretter.

I morgen er der fuldt program for mig. Jeg spiller, som sagt, double, men jeg ud med single mod Danai Udomchoke, Thailand, der er en rigtigt god spiller, der er rangeret som 150 i verden. Vi kommer i kamp uanset hvad, da vi spiller indendørs uanset hvad. Martin er kommet ind som lucky loser, og møder 2. seedede, Randy Lu, Taipei, der ankommer kl. 1 i nat fra Hawaii, og er muligvis lidt rundt på gulvet. Vi tror på det bedste. Martin er desuden stadig med i double med sin newzealandske makker, Dan King-Turner, og de møder et par fra Taipei, der gik gennem kvalifikationen, og de har umiddelbart gode chancer.

Jeg tror, vi ryger på en japansk igen i aften, og vi krydser fingre for kvailivare. Rasmus og John har stadigvæk ikke fået slukket deres tørst efter fake-vare-shopping, så de slipper deres indre bæster løs igen i aften.

YNWA