Version 2: Tennissporten.dk byder nu på to i én

1. maj 2009

To af Danmarks førende tennissites slår sig sammen for at tilbyde sine brugere en komplet oplevelse.

Fra 1.maj 2009 sammenlægges Tennissporten.dk og Tennisportalen.dk under navnet Tennissporten.dk. Tennissporten.dk har hidtil været et tennissite, hvor man kunne følge den danske tenniselite med daglige nyheder om spillernes mange kampe, resultater og overvejelser på og udenfor banen. Tennisportalen.dk var et rent fansite med fokus på internationale nyheder, baggrundsartikler, anmeldelser, konkurrencer og generel viden om stort og småt inden for tennissporten.

Med sammenlægningen af tennissporten.dk og tenisportalen.dk bliver der skabt en bred dækning af dansk og international tennis, hvor der både er plads til de daglige nyheder og resultater for de dedikerede tennisspillere og fans, samt underholdende baggrundsartikler, video, konkurrencer og meget mere, for den brede fanskare.

De mange daglige nyheder og resultater vil fortsat være at finde i den nye konstruktion samtidig med at eliten inden for dansk kvindetennis nu også blogger på tennissporten.dk. Vi byder velkommen til de mange nye bloggere på Tennissporten.dk, der tæller landsholdsspillerne Thomas Kromann, Hanne Skak Jensen, Karen Barbat, Malou Ejdesgaard og Mai Grage. Brugerne af tennissporten.dk kan nu dagligt både følge den danske elite inden for herre – og kvindetennis, når de spiller herhjemme og i udlandet.

Sammenlægningen betyder, at dækningen af de internationale nyheder på sigt bliver styrket, ligesom der vil være anmeldelser af alt lige fra tennisrejser og tennisudstyr til computerspil og mobilapplikationer om tennis.

Derudover har Tennissporten.dk indledt et samarbejde med Tennisavisen, så det nu er muligt at læse Tennisavisen på Tennissporten.dk.

God fornøjelse med det nye site!