Velkommen til vores nye hjemmeside

1. december 2007

For snart et år siden valgte jeg at lægge min hjemmeside sammen med Ralph`s (tennisnyt.dk) og give min træner Lars en del af min hjemmeside, men nu har vi så valgt at indgå i et samarbejde med de bedste danske mandlige tennisspillere.

Jeg er glad for, at de har sagt ja til at deltage i projektet, da jeg håber det vil give tennisfans et endnu bedre overblik over dansk konkurrencetennis. Vi spillere vil skrive om vores kampe og hvad der sker os rundt omkring i verden, og Ralph vil blive ved med at skrive resultater fra hjemlige og udenlandske turneringer.

Jeg beklager, at den gamle hjemmeside har været nede på det seneste, men det var et led i at få den nye op at stå. Samtidig vil jeg gerne takke Anders Larsen, som har designet denne hjemmeside for os. Han har været meget hurtig og hans firma Powerbooking har fungeret fortræffeligt. God fornøjelse!