Velkommen til Kenneth Jessen p? Tennissporten.dk

25. juli 2008

Som de flest sikkert har lagt mærke til så har Kenneth Jessen begyndt at skrive her på tennissporten.dk og ikke mindst lagt en masse fantastiske billeder ind i galleriet. Kenneth Jessen har sagt ja til at være med på tennissporten.dk pålige fod med os andre.

Det var helt naturligt at spørge Kenneth om han havde lyst at være med. Kenneth har selv spillet tennis på højt plan. Han er dybt engageret i at hjælpe flere af de bedste danske spillere heriblandt Martin Pedersen. Så han har et bredt kendskab til den danske tennisverden. Men jeg synes det er mest fair at lade Kenneth selv fortælle hvem han er. Og det fortæller han på sin hjemmeside, www.kjselekta.dk

Jeg vil selvfølgelig sige tak til Kenneth for at han vil være med og sige at jeg glæder mig til samarbejdet. Jeg er overbevist om at det løfter niveauet og dermed bliver tennissporten.dk endnu mere spændende at besøge.

Velkommen Kenneth!