Var der nogen, der sagde gylle?

19. maj 2009

Jeg er ked af endnu engang at skulle berette om en gang ussel lort. Desværre er der ikke mange positive historier for dansk herretennis i øjeblikket, men jeg slider på, og arbejder på at få kurven vendt. Jeg er ret knækket over min indsats i dag, men pænt afklaret med situationen, og tager det her som en lærestreg. Som en bundskraber, som jeg skal arbejde for at undgå i fremtiden. Et skræmmebillede på, hvordan det føles at synke så dybt. Det gode er, at jeg er kommet ud af kampen opsat på, at det skal fandme aldrig ske igen. Jeg kunne godt have gravet mig helt ned, og det var det også tæt på, jeg gjorde, men midtvejs smed jeg skovlen og gav mig sig et los bagi. Der er ingen grund til at græde snot over det. Det er bare at komme videre.

Han var ikke nogen god spiller. Han kunne slå til bolden, når han fik den inden for radius, men ude i siden ogunder pres, havde han ikke meget at byde på. Han servede heller ikke godt. Jeg var pænt tight, da jeg ikke var helt dus med forholdene, og havde så meget sved i hånden. Alligevel fik jeg brygget noget fin tennis sammen og havde ved 6-3 3-2 og break total kontrol. Det lå så langt væk, at han kunne komme tilbage i kampen. Men så fik han lidt heldigt med noget havajeball spillet sig tilbage i kampen, og derefter tabte jeg hovedet. Derefter tabte jeg timingen og mine slg havde ingen adresse. Derudover fik han sin anden vind, og lavede ingen fejl resten af kampen. Jeg gik fuldstændig i panik over udviklingen, og så røg hovedet. Jeg prøvede at kæmpe mig tilbage, men det var for sent. 6-3 4-6 1-6 endte kampen.

Nu tager jeg til USA i god tid for at forberede mig til turneringerne derovre.

YNWA