Update fra Japan

28. september 2009

 Her kommer en update fra Japan.

Nu har jeg været her i lidt over en uge, og har vænnet mig godt til forholdene og underlaget (kunstgræs med sand). Japan er spændende og meget anerledes end Danmark lige fra toiletter til hvordan man siger hej.

Jeg spillede i første uge 25.000$ Makinohara, som ligger lige ved kysten. Jeg kvalede ind og vandt 2 gode kampe. I hovedturneringen i 1.runde, røg jeg ind i en koreaner, som ligger top 300. Hun lavede ingen fejl og var skarp, så jeg tabte 62 62. Det var meget mere tæt end cifrene, og jeg havde mange fordele, men desværre fik hun dem i stedet for.

Nu spiller jeg min 2. turnering 25.000$ Hamanako, hvor jeg har kvalificeret mig i dag.

Så jeg spiller 1.runde onsdag mod Natsumi Hamamura fra Japan (rangering 433).

Wish me luck:)