Update fra Dresden

5. maj 2008

I denne uge spiller jeg Challenger på grus her i Dresden. Jeg var 1 ude for hoved turneringen, så det var lidt ærgeligt. Men sådan er det nogen gange, og i og med det er min første turneringen på grus, så er det måske ikke så dårligt. I min første kamp mødte jeg Kas fra Tyskland. Kendte ham ikke inden, men snakkede med fred om ham, og fik at vide at han kunne spille god tennis, men for det meste spiller double. Jeg vandt med 64 64 og spillede egentlig en god kamp. Normalt har jeg det lidt svært i starten af grussæsonen, men i denne kamp spillede jeg rigtig fornuftigt. I kvalfinalen mødte jeg Van Der Duim fra Holland. Ham kender jeg rigtig godt, da vi har spillet sammen på junior touren. Han var faktisk i french open finalen i min årgang. Så jeg ved hvordan han kan spille. Jeg startede egentlig helt ok, og var to gange op med break i første sæt. Han kom dog tilbage og vi røg i tie breaker. Jeg havde tre sætbolde, og to oplagte bolde som jeg smed væk, og det endte med jeg tabte 10 8. I andet sæt fulgtes vi pænt ad, men jeg fik break til 5 3 og havde nogle chancer, men hellere ikke i anden sæt kunne jeg  udnytte mine chancer, og jeg endte med at tabte kampen 76 75. Rigtig ærgeligt at tabte sådan en kamp når man har så mange chancer, plus jeg ramte aldrig sammen niveau som dagen før.

Fred og jeg er med i double. Vi spiller første runde på onsdag.