Update

19. januar 2009

Jeg er nu færdig med Melbourne og Australien for denne gang. Jeg havde en rigtig god tur, og jeg er klar til en spændende sæson. Det eneste minus var, at jeg kun fik en kamp, men der var der ikke rigtigt noget, jeg kunne gøre noget ved. Nu har jeg så et par uger, inden jeg skal i ilden igen. Det lugter lidt af, at jeg spiller en future i Kroatien, da den challenger, jeg ville have spillet, er blevet aflyst. Det passer mig også fint. De prioriterer futuresne lidt mere i år med det nye pointsystem, men det gør dem nok også stærkere. Jeg tror i hvert fald, at den future i Kroatien, bliver meget hård. Der er ikke nogle challengers overhovedet i den uge, så mange vælger nok at spille futures.

De sidste par dage i Melbourne var stille og rolige. Jeg trænede en lille smule, men fik også hvilet lysken lidt. De sidste par dage, var den ikke så god igen, men det føles ikke katastrofalt.  Jeg fik spillet lidt med Caroline også. Hun har, som spillerne plejer, fået nye kollektioner, og i år kører Adidas med skrigende gule uniformer. Bliver sjovt at se, om der er nogle spillere, der ikke kan se bolden. Den træningsdragt Piotr har fået, har i hvert fald gjort ham meget mere sikker i trafikken, og cyklede han med den på i DK, ville han sikkert ikke behøve lygter.Camse holdt sig i skindet, og fik ikke lavet så mange, men han fik da lige sluttet af med manér:

– CC til pigerne i sandwichbaren: "We are very fancy off your sandwiches!". Vi griner alle lidt af dem, og pigerne bakker mig også op i, at den sætning ikke rigtigt eksisterer. Da vi går væk, siger jeg, at det var at sætte overliggeren lidt høj med en sætning på det niveau, hvortil Camse siger: "Ja, det er rigtigt nok. Jeg skulle bare have sagt chilled!".

Når det kommer til stykket, så var jeg rigtigt glad for, at Camse gad at tage med. Det er altid en fornøjelse at have ham med. Jeg er også glad for at Lyngby hjalp med at give ham lov til at komme med. Jeg er bare lidt ærgerlig over, at han kom med som træner i 3 uger for at overvære mig vinde 5 games :-). Man kan selvfølgelig ikke være lige succesfuld hver gang.

Top 3:

1) Benplads hos Thai. Endelig sad jeg ikke med knæene oppe i sædet foran, selvom jeg sad normalt! At min sidekammerat ikke ville have mig ud, når han hver 2 time skulle ud, så han bare kravlede ovenpå mig i stedet, er jo ikke deres skyld.

2) Subway. Har reddet Camse og mig en del gange på turen.

3) Alle de frivillige til Australian Open. Det har de været det samme de andre år, jeg har været der, men menneskerne er simpelthen så flinke og rare. Det virker til, at de virkelig nyder at hjælpe til, og det er jo super.

YNWA