UNICEF By 2009

6. juni 2009

I anledningen af, at Lyngby-Taarbæk i 2009 er UNICEF By, er jeg blevet udnævnt som UNICEF By ambassadør. Derfor synes jeg, det er oplagt at prøve at sprede budskabet via min lille hjemmeside her. Den opmærksomme læser har måske lagt mærke til, at der er kommet et lille billede/link til UNICEF By 2009s officielle hjemmeside, hvor man altid kan læse mere, hvis man er interesseret.

Lyngby-Taarbæk har valgt, at de penge, der bliver indsamlet, går til, at børn på Madagascar kan få en skolegang. Der er utroligt meget fattigdom på Madagascar, og det er specielt piger, der er hårdt ramt. 

Udover at sprede budskabet så godt, som muligt, vil jeg prøve at samle penge ind til projektet. Jeg stiller gerne op til arrangementer, hvis der er nogle, der synes, de kan bruge mig til noget. Hvis der er nogle, der har nogle gode ideer, må I meget gerne sende mig en mail på frederik@tennissporten.dk.

Hvis I har lyst til at donere penge til projektet, kan man gøre det via det her link:

https://www.unicef.dk/script/site/page.asp?mod=poll&pollid=70&artid=1194

eller man kan indbetale på Unicef By 2009s konto:

Nordea, reg. 2252 kontonr.: 6272387034.

Jeg håber, at I har lyst til at støtte projektet.

YNWA