Ude i f?rste runde

28. februar 2008

Det blev desværre til et nederlag i første runde af den første turnering her i Portugal. Kampen blev 46 64 26. Første sæt spillede jeg egentlig helt ok, men han brød mig ved 45, hvor han spillede et godt game. Jeg startede rigtig godt i starten af andet sæt, og lagde ud med at bryde ham. Derefter var der ikke flere breaks, og jeg tog sættet 64. I starten af tredje han jeg godt styr på ham, og havde nogle break chancer som jeg ikke fik, i stedet brød han mig ved 23, og derfra spillede han rigtig godt og tog kampen. Lidt ærgeligt at tabe sådan en kamp. Det var en meget tæt kamp, hvor jeg følte jeg lige så godt kunne have vundet. Han servede rigtig godt hele vejen igennem, og det var nok det som gjorde han vandt til sidst.

I double vandt vi i tre sæt, og spiller kvart i dag.