Turen går til USA

24. juni 2009

Nu er jeg ved at være klar til endnu en udflugt. Efter Wimbledon tog jeg et smut til Danmark et par dage. Jeg skulle faktisk have været en tur til Rumænien i denne uge, men endnu en mindre overbelastningsskade, denne gang i foden, gjorde, at jeg droppede turen. I stedet har jeg trænet mindre og forsøgt at få bugt med skaden. Det er nu lykkes, og jeg har derfor besluttet mig for at tage til USA for at spille en challengerturnering på hardcourt. Jeg er stadig et par pladser uden for hovedturneringen, men med et par afbud inden fredag kan jeg gå direkte ind. Ellers må jeg bare igennem kvalifikationen. Efter den turnering regner jeg med at træne en uge i Florida, hvorefter der ligger nogle turneringer i Sydamerika, som jeg godt kunne tænke mig at spille. Jeg har egentlig altid godt kunne lide at spille i Asien eller Sydamerika, da det anderledes fra Europa. Det er normalt ret uorganiseret, hvilket til tider kan være lidt sjovt, men dog også irriterende nogle gange! Der kommer mange uventede oplevelser i forhold til turneringer i Europa, hvor livet godt kan blive lidt trivielt. Jeg er glad for ikke at bo i sådan nogle lande til dagligt, men det er godt med lidt variation i nogle uger, hvorefter man rejser hjem til lidt fred og ro. Ellers er jeg ved godt mod. Jeg var fint tilfreds med, at jeg endelig vandt en god kamp i Wimbledon-kvalifikationen, og jeg føler der er noget at bygge videre på de næste par uger. Serven kørte godt derovre, og det er for mig alfa omega lige nu, da det giver mig mulighed for at styre spillet med min forhånd.