Turen g?r til Florida

28. august 2008

I den sidste uge har jeg stort set holdt tennisfri. Efter min kamp torsdag skyndte jeg mig at leje en bil og køre op til min kæreste. Hun er startet på det amerikanske universitet, Cornell, som ligger i byen Ithaca, NY, hvor hun skal læse det næste år. Normalt er det en køretur på 4 timer fra New York City, men da der var sket en alvorlig ulykke på motervejen, endte det med at tage lidt over 7 timer….. det var ikke lige planen Ithaca ligger lidt ude på landet, og der er en masse dejlig natur. Der gik både dådyr og landbævere rundt over det hele, og man kom vel ind på en afstand af 2 meter, det var nu lidt vildt. Det var dejligt at se, at det var et godt sted, hun skulle tilbringe det næste års tid. Det var dog også lidt hårdt, da jeg ikke kommer til at se så meget til hende, som jeg plejer!

I mandags kørte Lars og jeg så tilbage til NYC, hvor vi har slappet af og spillet en times tennis i Forest Hills hver dag siden. Det er det gamle US Open anlæg, hvor stadion faktisk er ved at falde sammen, hvilket er sørgeligt at se, da det er sjældent, USA har nogen form for historie at vise frem. Når de så endelig har noget historisk, er der ikke er nogen, der bevarer det. Det forlyder, at det skyldes politiske årsager.

Nu går turen så til Florida, hvor jeg skal træne i en uge på Nick Bolletieri Tennis Academy. Jeg plejer at træne på Saddlebrook, som ligger en time fra Bolletieri, men jeg tror, at der er flere spillere på Bolletieri for tiden. Det bliver spændende at se, om den indsprøjtning, som jeg fik sidste torsdag har virket. Jeg vil prøve at lave lidt fysisk træning i de næste par dage, og der burde jeg hurtigt få svar på det spørgsmål.