Turen er gået til Egypten

11. juni 2009

Hej allesammen.

Så er jeg igen tilbage på touren:) og denne gang er turen gået til Egypten.  Jeg var første gang i Egypten for 3 år siden, og jeg kan godt lide at spille her selvom banerne ikke er så gode. Jeg har min bror med igen, det er rigtig rart, at have en med der kan hjaelpe mig med at forberede mig på kampene bedst muligt og holde mig med selskab, og hvem er bedre til det end sin egen brormand:) Vi bor på et kæmpe resort med tennisbaner, golfbane, swimmingpool og flere forskellige restaurenter.

Jeg fik ikke blogget i tirsdags hvor jeg vandt min første kamp. Her stod jeg til 2 seedet, men til mit held dukkede han ikke op og og istedet mødte jeg en lucky loser:) Jeg spillede ikke så godt men godt nok til at vinde.

I dag mødte jeg Marco Danis fra Slovakiet. Han er ung og urutineret men med en masse gå å mod, og en solid spillestil. Jeg spillede rigtig godt og fulgte den "gameplan" jeg havde lagt med min bror. Jeg servede umenneskeligt godt det meste af kampen, og lavede mere end 10 esser. Det er vigtigt for mig, hvis jeg skal gå længere i turneringen, at jeg holder min serv ved lige, som jeg gjorde i dag. Duellerne var lange og spændende og jeg holdt et stramt greb om ham gennem hele kampen.
 
I morgen møder jeg Sheriffen af Egypten. Jeg kender ham godt, og jeg skal finde mit bedste spil frem for at slå ham.
 
Jeg er også i semifinalen i double, her spiller jeg sammen med James Limke fra Australien. Vi slog seedet 2 i går og to koreanere i dag.