Tr?ningslejr i Pattaya

14. december 2007

Nu har vi snart tilbragt en uge i Pattaya, Thailand. Vi bor på et kanon lækkert resort direkte ud til havet. De første par dage gik med at ligge under dynen, da det viste sig, at jeg havde fået en hård omgang influenza i Indien. Nu er jeg så ved at være frisk og er begyndt at træne både tennis og fitness. Der er en masse spillere her, og forholdene er optimale (gode baner, bolde, fitness og vejr). Jeg er begyndt at kunne løbe igennem på et løbebånd, men det knibber stadig med bevægelsen på banen. Jeg håber virkelig, at min ankel når at blive 100% klar til om 14 dage, men det begynder at blive et hårdt kapløb med tiden. Pattaya er ellers nok en af de mere specielle by, som jeg har besøgt. Det er udelukkende en turistby, og der er ingen seværdigheder at se. Vi har udnyttet det lave prisniveau og får næsten hver aften en times dejlig fodmassage til kun ca. 30 kroner:) 

Til sidst vil jeg gerne ønske min danske klub, KB, et stort tillykke med det danske mesterskab for hold. Godt gået, især i sådan en marathondyst!