Titel i double

6. juni 2009

Vi vandt finalen i double 7/6 (4) 6/2 over Kalabina/Poltorotskaya fra Rusland. Det blæste helt vildt meget især i første sæt, så særlig kønt tror jeg aldrig spillet blev. Men når man er i finalen, så er spillet sådan set ligegyldigt, man skal bare vinde!
Vi kom godt fra start, men de fik brudt tilbage i slutningen af første, og så var det ret tæt derfra. Vi havde sætbold på no-ad ved både 5/4 og 6/5 i deres serv uden at få den, hvilket selvfølgelig var træls, men heldigvis spillede vi en fornuftig tie-break – det er vist vores speciale. I andet sæt synes jeg vi spillede bedre, og det var rimelig komfortabelt.
Ud over vores modstandere så har vi i doublerne også fået lov til at kæmpe mod publikum. Ikke at der var mange mennesker, men jeg har aldrig været så upopulær, som jeg har været her. Magen til svineklapning – især da vi mødte serberne i går – har jeg aldrig oplevet. En doublefejl fra vores side blev tiljublet! Det gør så bare sejren ekstra sød.
Det er min første sejr på challenger-niveau, så det er et godt skridt at have taget. Nu skulle min rangering i double gerne tage et hop fremad, hvilket jeg har ventet på. Alt i alt har det været en rigtig god uge her – og i sidste uge for den sags skyld.
I morgen rejser jeg hjem til Danmark. Jeg havde egentlig besluttet mig for at drage videre til Polen for at spille en 25’er mere, men da vi spillede finale i dag, kunne jeg ikke nå det, da jeg var i kval i Polen. Det gør nu absolut ikke noget, for så kan jeg få plejet min krop – har lidt begyndende skinnebensbetændelse kan jeg mærke – og få trænet godt inden turen går til Sverige om to uger.