Tennissporten Version 3.0

1. november 2009

Siden dets lancering har Tennissporten været en kæmpe succes. Sitet er vokset konstant og har i dag omkring 1000 faste daglige læsere og er uden sammenligning Danmarks største tennissite.

Det forpligter. For at gøre sitet bedre for brugerne, og følge med udviklingen, har vi gennemført en række større ændringer, og er stolte over i dag at præsentere en ny version af sitet.

De vigtigste ændringer er:

 • Sitet er blevet delt op i tre sektioner. En om dansk tennis. En om international top tennis. Og en sektion for aktive spillere. Det skulle gøre siden langt mere overskuelig, og gøre den til naturligt førstevalg for både topspillere, fans og motionister.
   
 • Forum til diskussion af tennis. Vi har fået etableret forum, hvor man kan diskutere tennis, finde en tennismakker og købe og sælge tennisudstyr. Håbet er, at det bliver et levende site med masser af brugerindhold. Derudover vil man snart igen have mulighed for at kommentere på nyhedsartikler og blogindlæg, hvis man er registeret bruger.
   
 • Som registreret bruger får man i dag et nyhedsbrev, har mulighed for at vinde præmier, deltage aktivt i forummet og dermed blive en del af Danmarks tennis-community. Vi håber så mange som muligt vil registrere sig.
   
 • Nyt design. Vi har fået redesignet siden af det førende designfirma Kontrapunkt (www.kontrapunkt.com), så det fremstår indbydende og brugervenligt. Der er blevet rykker rundt på en række af indholdselementerne, så man hurtigt får et overblik og samtidig kan fordybe sig.
   
 • Der er etableret redaktionelt samarbejde med Eurosport og TV2 Sport, så dækningen af international tennis bliver endnu bedre.
   

Med disse ændringer er vi kommet et godt stykke videre i retning af visionen om at skabe et hjemsted på nettet for alle tennisinteresserede.

Men vi bliver ved med at gøre tingene bedre i samarbejde med klubber, andre medier og foreninger og ikke mindst brugerne, som er dennes sides virkelige stjerner.

Vi modtager meget gerne feedback på den nye version af Tennissporten – dette kan man med fordel gøre i det nye forum.

Venlig hilsen,
Redaktionen for Tennissporten