TennisCamp Danmarks sjoveste sommeroplevelse for børn

4. april 2009

TennisCamp giver alle børn i alderen 7-12 år mulighed for at få nogle sjove og spændende dage sammen med en masse andre på din alder. Udover en masse Tennisspil selvfølgelig vil der være konkurrencer, 10-kamp, hoppeborg og mini-koncert på programmet i løbet af disse fantastiske og spændende 4 dage. Se om du kan slå Danmarksrekorden på den sjove Forhindringsbane eller skal det være dit hold, som går hjem med den flotte holdkonkurrence den sidste dag.

Hvad skal jeg gøre for at komme med til det, sidder du sikkert og tænker? – Faktisk ikke så meget! Du skal være mellem 7 og 12 år, så gå ind på www.tenniscamp.dk. Det koster fra 550 kr. at deltage i en TennisCamp.
Hvad får jeg så for de penge.? Faktisk en hel del. Udover tennistræning, så vil der være en velkomstpakke til evigt eje. Og ikke nok med det, så vil der blive serveret dejlig frisk frugt og vand i de indlagte pauser. Derudover kårer vi alle dagene "Dagens Fighter" og "Dagens Kammerat" samt "Dagens sundeste madpakker", som alle vinder et flot diplom samt en fantastisk præmie. Blandt de mange præmier er der bl.a. fribilletter til Sverige og flotte sportstasker, samt mange andre præmier. På sidste dagen slutter vi hele denne "Sommer-Tennis-Fest" af med at kåre "Campens Kammerat", "Campens Fighter" og "Campens største udvikling".

Alle 4 dage starter kl. 10 og slutter kl. 14. Den sidste dag slutter vi dog lidt senere, nemlig kl. 15.

Hvis du også sidder og tænker – det her må jeg bare være med til, så stop med at læse nu og skynd dig at gå ind på www.tenniscamp.dk og tilmeld dig den TennisCamp, som er tæt på dig. På www.tenniscamp.dk kan du også læse meget mere om hvem vi er og hvad der sker på TennisCamp.

Tidspunkter for 2009’s TennisCamps

Sted: Uge:
Humlebæk 27
Ryvangen 27
Snekkersten 28
Gilleje 28
Farum 29
Køge 29
Allerød 30
Fredensborg 30
Nivå/Kokkedal 31
Blåkilde 31
Albertslund 31
Næstved 32
Rudersdal 32
Solrød 32
Sønderborg 32